Herinnerings objecten

Bijzonder is de mogelijkheid om een organite op maat door mij te laten vervaardigen met een speciale betekenis. Zo is er de mogelijkheid van een organite als dierbare herinnering aan een overledene. Ik kan bijvoorbeeld een persoonlijk bezit van de overledene of van een geliefd huisdier in de organite verwerken zoals een ring, een plukje haar of crematie as.

 

Organites zijn mooie objecten die u of uw interieur kunnen verfraaien. Wanneer u HIER KLIKT is het mogelijk om direct een van mijn organites te bestellen. Heeft u speciale wensen? Neem dan eerst contact met mij op zodat we samen kunnen bespreken wat ik voor u kan doen.

 

Afgezien van objecten ter verfraaiing kunnen organites u helpen met het in balans komen van uw energiestromen en u beschermen tegen negativiteit, straling van mobiele en draadloze stalingsbronnen. Ook kan het een remedie zijn tegen slapeloosheid. De kracht van de door mij gebruikte kristallen en edelstenen worden mede door de in de orgon verwerkte metalen vele malen versterkt. Wanneer u wilt kan ik u hierin adviseren. Hier leest u meer over mij!