Over mij

organites

Mijn naam is Petra Lub. Al sinds mijn vroege jeugd ben ik gefascineerd door schelpen en steentjes. Ik ben altijd op zoek naar iets moois. Toen ik wat ouder werd kocht of kreeg ik wel eens "steentjes". Dit is een beetje in een vergeethoekje geraakt totdat ik een aantal jaar geleden de werking van edelstenen en mineralen ontdekte. Weer later ontdekte ik de organites en stond verbaasd over de werking hiervan. Ik ben er van overtuigd dat alles energie is en het fascineert mij dat mineralen zoveel kunnen betekenen voor mens en dier. Naast functioneel kun je ze zeker zien als zeer mooie objecten. Geen enkele is hetzelfde en ze worden per stuk handgemaakt.

 

 

 

organites

Met het ontdekken van de organites, mijn liefde voor stenen en creativiteit, was een nieuwe hobby geboren. Dit is een inmiddels uit de hand gelopen hobby waar ik ook u een plezier mee kan doen. 

 

Organites zijn mooie objecten die u of uw interieur kunnen verfraaien. Wanneer u HIER KLIKT is het mogelijk om direct een van mijn organites te bestellen. De objecten stel ik veelal intuïtief samen. Heeft u speciale wensen? Neem dan eerst contact met mij op zodat we samen kunnen bespreken wat ik voor u kan doen.

 

 

organites

 

 

Afgezien van objecten ter verfraaiing kunnen organites u helpen met het in balans komen van uw energiestromen en u beschermen tegen negativiteit, straling van mobiele en draadloze stalingsbronnen. Ook kan het een remedie zijn tegen slapeloosheid. Orgon energie is een ontdekking die in de 1e helft van de 20e eeuw door Wilhelm Reich, een Oostenrijks-Amerikaanse psychiater, bioloog en natuurkundige werd gedaan. Na enkele jaren van microbiologisch onderzoek maakte hij bekend dat hij een kosmische energie had ontdekt die hij "orgon" noemde. Andere helende invloeden van orgon energie: 

 

  • Bevordert fysieke en spirituele gezondheid, ook bij dieren;
  • Verbetert relaties;
  • Positief effect op de plantengroei;
  • Opschonen van je energieveld (aura);
  • Optimaliseert de leefomgeving.

  

De krachten van de door mij gebruikte kristallen en edelstenen worden mede door de in de orgon verwerkte metalen vele malen versterkt. Wanneer u wilt kan ik u hierin adviseren. Ik heb een opleiding gevolgd over crystal healing.